Wijnen

GESTELAER 2020

De Gestelaer 2020 combineert al het goede van een vijftal druivenrassen en is daarmee een gebalanceerde droge witte wijn in geur en smaak. De wijn heeft fijne aroma’s van citrus, rijp geel fruit en een kruidige toets in de afdronk : heerlijk als aperatief of bij een simpele maaltijd met gevogelte of vis. Geniet!

Prijs per fles €9,50

Johanniter 2020

De Johanitter 2020 is gemaakt van enkel Johanitter druiven en is deels spontaan vergist. Het is een frisse droge witte wijn met aroma’s van groene appel, abrikozen en een vleug honing, met in de smaak fijne zuren en een ronde afdronk. Geniet!

Prijs per fles €12,50

SOUVIGNIER 2020

De Souvignier 2020 is gemaakt van Souvignier Gris druiven die als laatste geoogst zijn, met mooie roze blosjes op de schil vanwege de vele zonuren. De wijn heeft deels gerust op nieuwe en oude eiken vaten. Dit heeft geleid tot een volle droge wijn met aroma’s van citrus en rijp geel fruit. Deze wijn heeft een mooie frisse afdronk en kan goed gecombineerd worden met gerechten zoals een ragout of romige kaas. Geniet!

Prijs per fles €14,50

Sauvignac 2020

De Sauvignac 2020 is een combinatie van Sauvignac en een klein deel Cabernet Blanc druiven. Door deze druiven aan elkaar te koppelen, komt het beste in beide naar boven in deze originele droge witte wijn met een typisch eigen karakter. De Sauvignac 2020 is een frisse wijn met groene aroma’s in geur en smaak, wat goed combineert met asperges of kruidige groente gerechten. Geniet!

Prijs per fles €12,50

Oranje boven 2020

De Oranje boven 2020 is een droge oranje wijn die gemaakt is van de Souvignier Gris druif en de aller aller laatst geplukte rijpe druiven. De amberkleurige wijn is ontstaan door de lange schilweking en hierdoor krijgt de wijn uitgesproken aroma’s van mandarijntjes en kruiden. De Oranje boven is een eetwijn bij uitstek, heerlijk bij pittige curry, sushi of andere kruidige gerechten. Geniet!

Prijs per fles €14,50