Wijnen

GESTELAER 2021

De Gestelaer 2021 combineert al het goede van een vijftal druivenrassen en is daarmee een gebalanceerde droge witte wijn in geur en smaak. De wijn heeft fijne aroma’s van citrus, rijp geel fruit en een kruidige toets in de afdronk : heerlijk als aperitief of bij een simpele maaltijd met gevogelte of vis. Geniet!

Prijs per fles €9,50

Johanniter 2021

De Johanitter 2021 is gemaakt van enkel Johanitter druiven en is deels spontaan vergist. Het is een frisse droge witte wijn met aroma’s van groene appel, abrikozen en een vleug honing, met in de smaak fijne zuren en een ronde afdronk. Geniet!

Prijs per fles €12,50

SOUVIGNIER 2021

De Souvignier 2021 is gemaakt Souvignier gris druiven die als laatste met de hand geoogst zijn, met mooie roze blosjes op de schil. De wijn is in oude eiken vaten (spontaan) vergist en gerijpt. Dit heeft geleid tot een volle droge wijn met aroma’s van citrus, rijp geel fruit en een fijne noot butter scotch. Deze wijn heeft een mooie frisse afdronk en kan goed gecombineerd worden met klassieke asperges met beurre blanc saus of gevulde pasta met paddestoelen en room. Geniet!

Prijs per fles €14,50

Sauvignac 2021

De Sauvignac 2021 is gemaakt van de laatst geplukte Sauvignac druiven. Deze wijn is spontaan vergist en heeft 6 maanden op gist gerijpt. Dit resulteert
in deze originele droge witte wijn met een typisch eigen karakter. De Sauvignac 2021 is een frisse wijn met groene aroma’s (groene appel, vlierbessen) in geur en smaak, wat goed combineert met groene asperges of kruidige groente gerechten. Geniet!

Prijs per fles €14,50

Oranje boven 2021

De Oranje Boven 2021 is een droge oranje wijn die gemaakt is van Souvignier gris, Johanniter en Solaris. De amberkleurige wijn is ontstaan door de 5 weken durende schilweking. Hierdoor heeft de wijn uitgesproken aroma’s van verse kruiden, kweepeer en mandarijntjes. De Oranje Boven is een eetwijn bij uitstek, heerlijk bij pittige en kruidige gerechten. Geniet!

Prijs per fles €14,50

Rosé 2021

De rosé 2021 is gemaakt van cabernet noir en cabernet cortis en is spontaan vergist. De wijn heeft op rvs tanks de winter doorgebracht waardoor het fruit en de frisheid goed naar voren komen in deze donkerroze rosé. De wijn heeft fijne aroma’s van rood zomerfruit en is in de smaak lekker sappig. Gaat goed samen met een zomerse salade met geitenkaas of gewoon zo als het
zonnetje schijnt. Geniet!

Prijs per fles €11,50

Extra Brut 2020

De extra brut 2020 is een elegante wijn met een fijne mousse. Deze mousserende wijn is volgens de methode traditionelle gemaakt en heeft 12 maanden op de fles gerijpt in de kelder. Dosage 5gr. Heerlijk als feestelijk aperitief of bij een garnalenkroketje. Geniet!

Prijs per fles €17,50