Altijd al in een wijngaard willen werken? Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers!
wijn beleven

Wijn moet niet alleen gedronken maar vooral ook beleefd worden. Daarom organiseert Wijngoed Wolf op verzoek rondleingen, proeverijen en andere gelegenheden die in het teken staan van wijn.

Rondleidingen: Rondleidingen zijn mogelijk vanaf een groepsgrootte van 6 personen (vanaf 15 personen prive rondleiding). De rondleiding begint in de wijngaard waar uitleg gegeven wordt hoe de druiven worden verbouwd van snoeien tot oogsten. Vervolgens wordt er in de kelder uitgelegd hoe het vinificatieproces in zijn werk gaat en tot slot worden de wijnen geproefd in de proefruimte of op het terrras. De totale rondleiding duurt ongeveer 2 uur en de kosten zijn EUR 17,50 per persoon.

Mocht je met minder dan 6 personen zijn, dan bestaat er de mogelijkheid om tijdens de openingstijden van de winkel een proeverij op het terras of in de proefruimte te doen. We geven hierbij ook een korte uitleg over het maken van de wijn en de wijnen zelf. De kosten hiervan zijn EUR 12,50 per persoon.

Mocht je hierin interesse hebben, stuur dan een mail naar laura@wijngoedwolf.nl.

(hotmail komt in de spam terecht, deze checken we niet geregeld dus heel graag met een andere emailadres of een sms/app sturen naar 06-25261433, dan checken we meteen de spam)